Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Giresun Maraton Kulübü ile sabah koşusu yaptı - Giresun Haber - Giresun giresun haber giresun haberi giresun haberleri giresun
News Update
Loading...

28 Ocak 2024 Pazar

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, Giresun Maraton Kulübü ile sabah koşusu yaptı

 Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehrimizi birçok maraton yarışlarında temsil eden Giresun Maraton Kulübü ile sabah koşusu yaptı.



Belediye Başkanı Şenlikoğlu, sabah saatlerinde Giresunspor Stadyumu'nda kulüp başkanı ve üyeleriyle bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Şenlikoğlu, "Giresun Maraton Kulübü, şehrimizi birçok maraton yarışında başarıyla temsil ediyor. Bu başarılarından dolayı kulüp başkanımızı, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz de belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bu doğrultuda kulübümüze maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmanın ardından kulüp başkanı ve üyeleriyle birlikte sabah koşusu yapan Başkan Şenlikoğlu, daha sonra Belediyemiz plaj sosyal tesislerinde kulüp başkanı ve üyelerini misafir etti. Burada bir süre sohbet eden Başkan Şenlikoğlu, kulübe başarılar diledi.

Başkan Şenlikoğlu: "Spor Giresun'un marka değeridir"

Belediye Başkanı Şenlikoğlu, yaptığı açıklamada, "Spor, Giresun'un marka değeridir. Biz de belediye olarak bu değeri daha da yukarılara taşımak için çalışıyoruz. Bu doğrultuda sporun her alanında yatırım yapıyoruz. Giresun Maraton Kulübü de şehrimizi birçok maraton yarışında başarıyla temsil ediyor. Bu başarılarından dolayı kulüp başkanımızı, sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Biz de belediye olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bu doğrultuda kulübümüze maddi ve manevi destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done