Giresun'da Kar Yağışı Yavuzkemal Beldesinde Yaşam Zorlaştırdı - Giresun Haber - Giresun giresun haber giresun haberi giresun haberleri giresun
News Update
Loading...

27 Ocak 2024 Cumartesi

Giresun'da Kar Yağışı Yavuzkemal Beldesinde Yaşam Zorlaştırdı

 Giresun'da kar yağışı yükseklerde etkili olurken bazı olumsuzlukları da beraberinde getiriyor. Dereli'nin Yavuzkemal Beldesinde de kar kendini iyice hissettirmeye başladı.



Beldenin Kulakkaya mahallesine bağlı Bayramdanışman mevkiinde bir vatandaşın rahatsızlanması üzerine Belediye Başkanı Adem Önal harekete geçti. Belediyeye ait iş makinesi ile rahatsızlanan vatandaşı alarak ambulansa kadar getiren Önal, ellerinden geldiğince yolları açık tutmaya çalıştıklarını belirtti.

Bu arada kar kalınlığının 70 santimetreye ulaşan beldede, belediye ile sağlık ekipleri de zorlu şartlarda mücadele veriyor.

Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, kar yağışının etkili olduğu ilçeye bağlı Kulakkaya mahallesinde bir vatandaşın rahatsızlandığını belirterek, "Vatandaşın durumunu öğrendiğimizde hemen harekete geçtik. Belediyeye ait iş makinemizle vatandaşımızı ambulansa kadar götürdük. Yollar karla kaplı olduğu için vatandaşlarımızın mağdur olmaması için elimizden geleni yapıyoruz. Ekiplerimizle birlikte yolları açmak için çalışıyoruz" dedi.

Önal, kar yağışının devam etmesi durumunda vatandaşların dikkatli olmaları gerektiğini belirterek, "Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmasınlar. Yollarda buzlanma ve kayma riski var. Trafikte dikkatli olmaları gerekiyor" diye konuştu.

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done