Tirdef’in 8. Olağan Genel Kurulu’nda Necdet Demirel 3. kez başkan seçildi - Giresun Haber - Giresun giresun haber giresun haberi giresun haberleri giresun
News Update
Loading...

28 Ocak 2024 Pazar

Tirdef’in 8. Olağan Genel Kurulu’nda Necdet Demirel 3. kez başkan seçildi

 Tirebolu Dernekler Federasyonu’nun (Tirdef) 8. Olağan Genel Kurulu, bugün Üsküdar Altunizade Kültür Merkezi’nde yapıldı. Kongrede, mevcut başkan Necdet Demirel ile İbrahim Aydın yarıştı. Oylama sonucunda, Necdet Demirel 58 oy alarak 3. kez Tirdef başkanlığına seçildi. İbrahim Aydın ise 55 oyda kaldı.



Tirdef, 2008 yılında Zeytinburnu Tirebolu Derneği, Kadıköy Tirebolu, Tirebolu Eğitim Kültür, Işıklı Köyü, Kuzgun Köyü Derneği, Kovanpınar Köyü Derneği ve Belen Köyü Derneği’nin öncülüğünde kuruldu. Federasyona bağlı yaklaşık 26 dernek bulunuyor.

Kongre, Haldun Domaç’ın divan başkanlığında gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede, yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu ve disiplin kurulu raporları okunarak delegeler tarafından ibra edildi.

Yeni başkanın seçimi için genel kurula hitap eden Necdet Demirel ve İbrahim Aydın, yeni dönemde yapacakları faaliyetler ve hedefleri ile ilgili konuştular. Demirel, Tirebolu’nun gelişimi ve kalkınması için çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Aydın ise, Tirdef’e katkı sağlamak için her zaman hazır olduklarını ifade etti.

Protokol konuşmaları kapsamında, Giresun Dernekleri Federasyonu Başkanı Muhterem Memiş, Bulancak Federasyonu Başkanı Sezgin Karataş, Harşit Federayonu Başkanı Temel Bilecen, Giresun Federasyonu Başkanı Fatih Kuloğlu, Ak Parti Tirebolu Belediye Başkan Aday Adayı Tahsin Eyibil, Giresun Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel de birer selamlama konuşması gerçekleştirdiler.

Kongrenin sonunda, Necdet Demirel’e tebriklerini ileten İbrahim Aydın, Tirdef’in birlik ve beraberliğinin devam etmesi temennisinde bulundu. Demirel ise, kendisine güvenen ve destekleyen tüm delegelere teşekkür etti. Tirdef’in daha güçlü ve etkin bir federasyon olması için çalışacaklarını söyledi.

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done