Giresunspor'da Transfer Tahtası Açılmak Üzere!

 


Giresunspor'dan yapılan açıklamaya göre, kulübün transfer tahtasının açılması için yapılan çalışmalar son aşamaya geldi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

  • Başkan Nahid R. Yamak ve yönetim kurulunun çabaları ve camianın destekleri ile transfer tahtamızın açılabilmesi için çok ciddi bir mesafe kat edilmiştir.
  • Transferimize engel teşkil eden yabancı oyunculardan Esat Mala ve Marko Milinković hariç tüm oyuncu ve kulüplere ait dosyalara ilişkin ödeme mutabakatı sağlanmıştır.
  • Transfer tahtamızın açılması durumunda takımımıza yapacağımız takviyeler ile ilgili olarak da transfer görüşmelerinin büyük bir titizlikle yapılmaktadır.

Geçtiğimiz ay düzenlenen "Giresunspor İçin Yüreği Koy" destek kampanyasına katılarak bağış yapan destekçilere teşekkür edildi. Henüz taahhütlerini yerine getirmemiş olan destekçilerden de ivedi şekilde taahhütlerini yerine getirmeleri talep edildi.

Açıklamada ayrıca:

  • Kulübümüzün geleceği için hayati öneme sahip bu sürecin başarıyla sonlandırılması için tüm camiamıza ve Giresunspor'u seven herkesin el birliğiyle mücadele etmesi gerektiği belirtildi.
  • Birlikte başaracağına yürekten inanıyoruz.

Giresunspor'un transfer tahtasının açılması, Süper Lig'de kalma mücadelesinde büyük önem taşıyor.

Transfer tahtası açılırsa, Giresunspor'un eksik bölgelerine takviye yapması ve ligin ikinci yarısına daha güçlü girmesi bekleniyor.

Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski