Voleybol’un Yıldızları Giresun’da Parlayacak - Giresun Haber - Giresun giresun haber giresun haberi giresun haberleri giresun
News Update
Loading...

28 Ocak 2024 Pazar

Voleybol’un Yıldızları Giresun’da Parlayacak



**Giresun, 29 Ocak 2024 -** 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı Okul Sporları faaliyet programında yer alan Voleybol Yıldızlar (Erkek-Kız) Grup Müsabakaları, 5-7 Şubat 2024 tarihleri arasında Giresun'da düzenlenecek.


24 okul takımından yaklaşık 350 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilecek müsabakalar, kızlar ve erkekler kategorilerinde ayrı ayrı oynanacak. Kızlar grubu, Espiye Muhsin Yazıcıoğlu Spor Salonunda, erkekler grubu ise Batlama Hüseyin Avni Alparslan Spor Salonunda yapılacak.


İlimizi kızlarda Espiye Şehit Sezgin Burak Cantürk Ortaokulu, erkeklerde ise Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu temsil edecek.


Müsabakaların fikstürü, 4 Şubat 2024 Pazar günü Olimpik Yüzme Havuzu Spor Kompleksi Toplantı Salonunda yapılacak olan teknik toplantıda belirlenecek.


**Müsabakalar için hazırlıklar tamamlandı**


Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalar için hazırlıklar tamamlandı. Müsabakaların sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilmesi için gerekli tüm önlemler alındı.


İl Müdürü Hasan Bulut, müsabakalara katılacak tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diledi. Bulut, "Giresun'da voleybol sporuna olan ilginin her geçen gün arttığını görmek bizleri mutlu ediyor. Bu müsabakalar, genç sporcularımızın kendilerini göstermeleri için önemli bir fırsat. İnşallah Giresunlu sporcularımız müsabakalardan başarıyla ayrılırlar" dedi.

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done