Giresun'da CHP'li Belediye Başkan Adayı Köse'den çarpıcı açıklamalar - Giresun Haber - Giresun giresun haber giresun haberi giresun haberleri giresun
News Update
Loading...

29 Ocak 2024 Pazartesi

Giresun'da CHP'li Belediye Başkan Adayı Köse'den çarpıcı açıklamalar

 


**Giresun Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Fuat Köse, düzenlediği basın toplantısında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Köse, mevcut belediye yönetiminin rant belediyeciliği yaptığını iddia ederek, "Giresun'u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız" dedi.**


Köse, yaptığı açıklamada, Giresun'un hizmet açısından geride kaldığına dikkat çekerek, "Mevcut belediye yönetimi, maalesef halkın nezdinde iktidarda da olduğu gibi güven ve itibarını kaybetmiştir. Bütün birimleriyle işlevini kaybedip borç batağına düşmüş, esnaftan malzeme alamayacak duruma gelmiş birçok taşınmazını satışa çıkarmış ve satmıştır" dedi.


Köse, yerel yönetimlerin halkın gerçek ihtiyaçlarına cevap vermek, kapsayıcı ve adil olmak zorunda olduğunu belirterek, "Biz de Giresun Belediyesini kazandığımızda, Atatürk'ün ileri görüşlülüğü ve adalet anlayışı ile yola çıkarak, şehrimizi daha yaşanabilir, modern ve gelişmiş bir hale getirmeyi hedefliyoruz. Giresun'u rant belediyeciliğinden kurtarıp, Sosyal Belediyeciliğe kavuşturacağız" diye konuştu.


Köse, yakın zamanda açıklayacakları projelerle şehrin umutlarını yeniden yeşerteceklerini belirterek, "31 Mart gecesi Giresun'umuzu, siz değerli hemşerilerimle birlikte, layık olduğu parlak geleceğe taşıyacağız" ifadelerini kullandı.


**Köse'nin açıklamaları, Giresun siyasetinde yankı uyandırdı.**

Share with your friends

Give us your opinion

Notification
This is just an example, you can fill it later with your own note.
Done